Tijdens het vergelijken van de verschillende verzekeraars die een autoverzekering aanbieden zult u op een bepaald ogenblik ongetwijfeld ook verzekeraar Touring tegen het lijf lopen. Deze verzekeraar staat er om bekend een uitstekende autoverzekering aan te bieden voor alle type autobestuurders. De verzekering auto die wordt aangeboden door Touring is daarnaast ook financieel interessant waardoor u voldoende financiƫle middelen voor handen houdt om te kunnen voldoen aan de andere vaste kosten die bijvoorbeeld verzekeringen met zich meebrengen. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een nieuwe verzekering voor uw auto? Bekijk dan zeker en vast ook eens de mogelijkheden die worden aangeboden door de Touring autoverzekering!

Klassieke autoverzekering Touring
In eerste instantie heeft u als verzekeringnemer bij Touring de mogelijkheid om te kiezen voor een klassieke autoverzekering. Deze verzekering kan in drie verschillende vormen worden afgesloten. U kunt er voor kiezen om een BA-verzekering af te sluiten, maar daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een kleine of volledige omniumverzekering. Typerend voor deze autoverzekering is dat ze u voorziet van sluitende polisvoorwaarden waardoor u steeds kunt profiteren van een uitstekende dekking. Deze verzekering auto Touring maakt ook gebruik van een vastgestelde verzekeringspremie waardoor u nooit voor verrassingen kunt komen te staan.

Kilometerverzekering Touring
Mensen die niet vaak met hun auto rijden zullen de klassieke autoverzekering omwille van de relatief hoge verzekeringspremie niet zo interessant vinden. Touring biedt ook deze doelgroep echter de perfecte oplossing aan onder de vorm van hun kilometerverzekering. Een verzekering auto Touring afsluiten kan immers ook gebeuren aan de hand van een kostprijs die wordt berekend op basis van de afgelegde kilometers. Dit zorgt er voor dat sporadische bestuurders steeds kunnen rekenen op een zeer interessante kostprijs waardoor ook hun autoverzekering ten allen tijde betaalbaar wordt gehouden. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook bestuurders die slechts een beperkt aantal kilometers per jaar afleggen kunnen perfect kiezen voor een verzekering auto Touring.