De Touring kilometerverzekering is een autoverzekering waarbij de premie niet wordt berekend aan de hand van een vastgesteld bedrag, maar wel op basis van het afgelegde aantal kilometers op jaarbasis. Om tegemoet te komen aan de verwachtingen van een grote groep autobestuurders heeft Touring er voor gekozen om de verzekering in twee verschillende versies aan te bieden. Zo is er de autoverzekering voor mensen die minder dan 10.000 kilometer rijden en voor wie minder dan 15 kilometer rijdt. Wilt u graag meer weten over de voordelen van de Touring kilometerverzekering? Aarzel dan niet langer en lees snel verder!

Voordelen van de Touring kilometerverzekering

Wie er voor kiest om de Touring kilometerverzekering af te sluiten kan rekenen op verschillende interessante voordelen. In eerste instantie geniet u van dezelfde dekkingen als bij de klassieke autoverzekering en dat is lang niet bij alle verzekeraars het geval. Daarnaast staat de kilometerverzekering er om bekend steeds een voordeligere verzekeringspremie te hanteren. Wie op een eenvoudige manier wil besparen op zijn of haar autoverzekering kan er dan ook voor kiezen om de huidige polis om te zetten naar de Touring kilometerverzekering. Hierdoor wordt de kostprijs van uw verzekering berekend aan de hand van het aantal afgelegde kilometers waardoor de gemiddelde bestuurder steeds van een interessant financieel voordeel zal kunnen genieten.

Ook voor frequente autobestuurders

Er wordt wel eens gezegd dat een kilometerverzekering uitsluitend geschikt is voor mensen die niet veel kilometers per jaar rijden. Zij zouden door gebruik te maken van een dergelijke verzekering kunnen rekenen op een sterk verlaagde verzekeringspremie, maar is dat wel zo? Bij Touring beschikt u als verzekeringnemer over verschillende mogelijkheden om een kilometerverzekering af te sluiten. Zo beschikt de verzekeraar over een verzekering voor mensen die minder dan 10.000 kilometer per jaar rijden en één voor frequentere autorijders die tot 15.000 kilometer per jaar afleggen. In het eerste geval kunt u rekenen op een premievoordeel van zomaar even 25 procent. In het tweede procent is het voordeel uiteraard een stukje beperkter, maar zelfs dan is het nog mogelijk om van 15 procent direct voordeel te genieten. Het mag dan ook duidelijk zijn ook voor frequente autobestuurders is het beslist de moeite waard om te kiezen voor een Touring kilometerverzekering.