Het is u ongetwijfeld bekend dat Corona Direct haar verzekeringnemers verschillende mogelijkheden aanbiedt om een autoverzekering af te sluiten. Net zoals bij de andere verzekeraars kunt u bij deze verzekeraar kiezen voor een gewone, eenvoudige BA-verzekering, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld te denken van de beperkte of zelfs de volledige omniumverzekering? Deze laatste is de meest uitgebreide autoverzekering die Corona Direct haar verzekeringnemers kan aanbieden. Door te kiezen voor de omniumverzekering Corona Direct kiest u voor een optimale bescherming van niet alleen het voertuig van derden, maar ook uw eigen auto. Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u op passende wijze bent ingedekt en dat ook nog eens tegen een zo laag mogelijke kostprijs.

Beperkte omniumverzekering Corona Direct
Heeft u aan de gewone BA-verzekering niet voldoende en wilt u graag kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan dekkingen voor uw voertuig? In dat geval is de beperkte omniumverzekering Corona Direct ongetwijfeld iets voor u! Deze verzekering biedt u de polisvoorwaarden van de BA-verzekering in combinatie met een ruim aantal dekkingen voor schade aan uw eigen voertuig. Voer de simulatie uit om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden waar u bij deze autoverzekering over beschikt.

Full omnium Corona Direct afsluiten
De volledige omniumverzekering Corona Direct biedt u alles wat de beperkte omniumverzekering van deze verzekeraar te bieden heeft, maar dat in combinatie met een aantal aanvullende dekkingen. Zo kunt u bij deze verzekering rekenen op een directe terugbetaling van dringende schade aan het voertuig welke moest worden hersteld en daarnaast geniet u van een terugbetaling in alle mogelijke schadegevallen, zelfs wanneer u in fout bent! Vooral dit laatste is zeer interessant voor mensen die veelvuldig op de weg zijn terug te vinden en lange afstanden afleggen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar een autoverzekering die alle mogelijke schade op efficiƫnte en voordelige wijze indekt, dan is de omniumverzekering Corona Direct voor u ongetwijfeld bijzonder interessant!