Corona Direct is de marktleider indien we spreken over kilometerverzekeringen. Het hoeft geen betoog dat vele bestuurders hun wagen niet vaak gebruiken. Met moeite halen deze wagens 10.000 kilometer per jaar en dan is het zonde om de volle pot aan verzekeringen te betalen. Dankzij een kilometerverzekering wordt gekeken naar het gereden aantal kilometers bij het berekenen van de premie. Wie weinig rijdt, betaalt minder.

Bij Corona is het mogelijk om een verzekering BA, klein omnium, kleine omnium plus en volledige omnium af te sluiten. Op de site kun je middels een tabel zien wat wordt gedekt. Zo zie je bijvoorbeeld dat enkel een volledige omniumverzekering eigen schade door eigen fout zal dekken. De verzekeringen kan men uitbreiden door middel van extra waarborgen: een vervangwagen, rechtsbijstand en een bestuurdersverzekering zijn voorbeelden. We raden je aan om even te berekenen of een omnium kilometerverzekering wel voordeliger is in uw situatie. Dankzij een autoverzekering simulatie van Corona kun je gemakkelijk online de nodige berekeningen doorvoeren. Vergelijk de tarieven eens met andere verzekeringsmaatschappijen en voor je het weet heb je de beste verzekering afgesloten.

Dergelijke vergelijking neemt niet veel tijd in beslag, maar het is zeker de moeite om het eens te doen. De tarieven van de verschillende maatschappijen kunnen aardig verschillen en dankzij een aantal berekeningen is het mogelijk om honderden euro’s te besparen. Het hoeft geen betoog dat het niet leuk is om een te dure autoverzekering af te sluiten.